Foto: Jac van Dongen

Muziekmarathon café De Klomp levert ruim 2.800 euro op voor voedselhulp

ETTEN-LEUR - De muziekmarathon die kroegbaas Jac van Dongen van café De Klomp in Etten-Leur zaterdag heeft gehouden, heeft een bedrag opgeleverd van ruim 2.800 euro. Om precies te zijn 2.807,25 euro. Het bedrag komt ten goede aan de corona voedselhulp in de gemeente. 


In zijn gesloten café draaide Van Dongen 12 uur lang muziek, van 11 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds. De marathon werd live gestreamd op de Facebookpagina van De Klomp.

Brievenbus

De hele dag konden vrijwillige bijdragen gedoneerd worden middels een envelop door de brievenbus of via een speciaal rekeningnummer. Gepensioneerd klokkenmaker Jos van Os had een speciale klok laten aanbrengen aan de voorzijde van het café waarop de tijd werd afgeteld.

Om precies 23.00 uur maakte Van Dongen samen met zijn partner Ellis Snel bekend dat de marathon ruim 2.800 euro had opgebracht. Op Koningsdag hield de kroegbaas ook al een marathon van 12 uur, toen ten behoeve van hulpmiddelen aan de zorg in Etten-Leur. Die actie leverde toen een bedrag van 4.500 euro op. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES