Afbeelding

Toch vierdaagse in Etten-Leur en je mag er twee weken over doen!

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Er komt dit jaar toch een vierdaagse in Etten-Leur. En het goede nieuws is: je mag er twee weken over doen.

Door de corona crisis is het dit jaar niet mogelijk de avondvierdaagse te organiseren zoals gebruikelijk. Immers grote groepen mensen bij elkaar is uit den boze en bij het evenement in Etten-Leur zijn er dat doorgaans toch al gauw vierduizend.

In plaats daarvan komt er een zogeheten home edition. Niet alleen mensen uit Etten-Leur kunnen daar overigens aan deelnemen, ook wandelaars uit de rest van Nederland. 

Het idee is dat er niet in hele grote groepen tegelijk gewandeld wordt, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Tot en met 31 augustus kun je vier dagen lopen en tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het is daarbij niet verplicht om alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Dat kan ook overdag of in het weekend.

Wandel met de eRoutes app je route en zorg ervoor dat je de vier wandelingen binnen twee weken afgerond hebt. Aanmelden kan hier, dus dit jaar niet via school.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief