Foto:

Ons Etten-Leur: Scholieren, denk mee over alternatieve reclame-inkomsten!

ETTEN-LEUR - In een brief aan het college van burgemeester en wethouders vraagt de fractie van Ons Etten-Leur hulp van scholieren om mee te denken aan de vormgeving en uitvoering van extra reclame-inkomsten.


Nu de reclamemasten langs de A58 van start mogen gaan en het belang van reclame voor extra inkomsten nog meer duidelijk wordt, wil Ons Etten-Leur eerder geformuleerde ideeën hieromtrent nogmaals onder de aandacht brengen. Volgens de partij zijn er namelijk meer mogelijkheden om inkomsten te genereren middels reclame binnen de gemeente Etten-Leur.

Zonne-energie

Op de doorgaande en iets grotere wegen kunnen bijvoorbeeld reclamepalen voor de (lokale) ondernemers geplaatst worden, aldus Ons Etten-Leur. "Hierbij valt te denken aan LED-schermen die door zonne-energie aangedreven worden. Ook kunnen in de parkeergarage op veilige punten (digitale) reclames worden geuit."

Het beheer en exploitatie kan bij de gemeente blijven en binnen het Werkplein kan gezocht worden naar geschikte kandidaten voor onder andere benadering van bedrijven, invoeren van reclames en verdere afwikkelingen.

Creativiteit

Qua vormgeving en uitvoering kan er volgens de fractie contact gezocht worden met de scholen en andere lokale onderwijsinstanties. "Scholen kunnen het maken van dergelijke reclamedisplays met zonnepanelen (ontwerp, ontwikkeling, vormgeving) in hun lesprogramma’s integreren voor een volgend studiejaar. Scholieren en studenten kijken vaak met een andere blik naar dingen en barsten van de creativiteit op het gebied van nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Daarnaast kunnen ze bij realisatie met trots hun studieobject/kunstwerk terug zien in de gemeente."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES