Camiel de Raden
Camiel de Raden (Foto: Jack Konings)

Oliebollen kermiskraam Camiel de Raden vinden gretig aftrek

De Etten-Leurse zomerkermis ging niet door, maar oliebollenbakker Camiel de Raden was toch present. Hij streek van vrijdag tot dinsdag met zijn kraam neer op het Raadhuisplein, op de plek waar hij normaliter ook zou staan.


Dit jaar mochten de kermisattracties niet komen vanwege het coronavirus. Camiel de Raden wilde de Etten-Leurenaren toch een beetje het kermisgevoel geven. Dat lukte, want veel bezoekers kwamen een paar lekkere oliebollen kopen. Hij had toestemming van de gemeente om neer te strijken in het centrum van Etten-Leur.

Kraam stond thuis

Hij was blij om weer open te gaan: “Het is fijn om ons beroep te kunnen uitoefenen.” De afgelopen maanden stond de kraam door het kermisverbod thuis. Wel voerde Camiel alle onderhoudswerkzaamheden uit. Daarin zit nog behoorlijk wat werk, zodat de kraam goed functioneert. De afgelopen dagen bakte hij voor het eerst in maanden weer oliebollen, dat doet hij het liefst. Voor de lekkerbekken waren er ook appelbeignets, wafels en Berliner bollen te koop. Uiteraard werkte hij ook coronaproof. Bezoekers hielden zich netjes aan de verplichting om anderhalve meter afstand te houden en om bij betaling handcontact te vermijden. Daarnaast genoten de lekkerbekken van de smakelijke lekkernijen. Tot dinsdag kun je nog terecht. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES