Miranda van Es
Miranda van Es (Foto: Alexander Vingerhoeds)

Open op 1 juli: Eerste boekingen al binnen bij saunacomplex BLUE Wellness Trivium

ETTEN-LEUR - "We hebben alle voorbereidingen uitgevoerd. Onze gasten zijn vanaf 1 juli weer welkom in onze sauna- en wellnessruimte BLUE Wellness Trivium", vertelt hotelmanager Miranda van Es van Fletcher Hotel Trivium. Eerder ging het zwembad en de whirlpool al open en konden gasten weer terecht voor een massage of beautybehandeling.


Toch komen de meeste gasten het liefste voor een compleet wellnesspakket. "We hebben veel gasten die speciaal een hotelarrangement boeken met het wellnesspakket", geeft Miranda aan, "deze boekingen zijn uitgesteld, maar nu kunnen de gasten weer terecht." Vanaf 1 juli gaat BLUE Wellness Trivium open met de helft van onze capaciteit. Hierdoor krijgen de gasten de ruimte hebben en op deze manier kunnen mensen voldoende afstand houden. De eerste boekingen voor de wellness zijn inmiddels weer binnengekomen. Gasten reserveren online een plek via de website. 

Medewerkers weten zo precies hoeveel personen zij mogen verwelkomen. De komende weken blijven zij ook alert op het naleven van de coronarichtlijnen. Het hotel op Trivium is zeven weken dicht geweest. Op 15 mei opende Fletcher Hotels weer de deuren. "We waren verrast door de boekingen. Op dit moment zijn van alle 72 kamers slechts vijf kamers niet bezet", vertelt Miranda. In de restaurants staan de tafels op 1,5 meter uit elkaar. Gasten reserveren een tijd voordat ze aan tafel kunnen. Miranda ziet dat iedereen zich daar goed aan de regels houdt: "We verwachten in de wellness ook geen probleem."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES