Automaat met mondkapjes en handgel in winkelcentrum Etten-Leur
Foto: Wereldhave

Automaat met mondkapjes en handgel in winkelcentrum Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Onder het motto “Zo blijven we samen gezond!”,  doet winkelcentrum Etten-leur er zoveel mogelijk aan om haar bezoekers zo veilig en gezond mogelijk te laten winkelen. Daarom plaatste het centrum eerder deze maand, ter aanvulling op de huidige getroffen corona maatregelen, een healzzy2GO vendingautomaat met PPE-producten (personal protection equipment).


Het assortiment bestaat uit niet-medische mondkapjes (o.a. verplicht in het OV), gezichtsmaskers en flesjes desinfecterende handgel. Het assortiment wordt aangevuld met gekoelde, gezonde energydrinks en flesjes bronwater.

Over healzzy2GO

De missie van healzzy2GO is gezond leven en duurzame, eerlijke voeding. Een noodzakelijke en onomkeerbare trend. COVID-19 heeft aan het begrip ‘gezond leven’ een even dringende als dwingende betekenis toegevoegd. Vanuit dat gegeven heeft healzzy2GO, naast gezonde dranken en snacks, de z.g. personal care essentials toegevoegd aan het assortiment in de vendingmachines.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>