Tennisclub Etten bruist: 750e lid ingeschreven

Tennisclub Etten bruist: 750e lid ingeschreven

ETTEN-LEUR - Sinds er weer tennis gespeeld mag worden bij TC Etten, groeit het ledenaantal spectaculair. Dat is gevierd tijdens de succesvolle week van de clubkampioenschappen. 


TC Etten had gedacht lid nummer 700 (Cato Chaulet, het jongste lid met haar 3 jaar) op het park te huldigen, maar binnen enkele weken zat de vereniging al op 750 leden met Senna van der Wijst.  

De club, met 13 tennis- en 2 padelbanen, verwacht in de loop van deze maand op 800 leden te zitten. 

Restricties

Door de versoepelingen van de corona maatregelen mochten de eigen leden (met de bekende restricties) weer wedstrijden tennissen en dit werd dan ook gedaan. Iedereen was blij om weer lekker een potje te kunnen tennissen en - ook niet onbelangrijk - wat te drinken op het gigantische buitenterras. Binnenkort is het terras ook nog eens voorzien van een super groot zeil in Ibiza stijl.

Kiki Bertens

Een van de nieuwe clubkampioenen padel is overigens niemand minder dan Kiki Bertens. Vele weken lang trainde zij op het sportpark van TC Etten en nam ze ook als lid deel aan de clubkampioenschappen.

TC Etten kijkt terug op een geslaagde topweek met tientallen nieuwe clubkampioenen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>