Geen kale sportzomer voor Rob Bertens
Rob Bertens
Rob Bertens (Foto: Rob Bertens)

Geen kale sportzomer voor Rob Bertens

ETTEN-LEUR - "Een kale sportzomer? Voor mij niet hoor, het is juist een drukkere sportzomer dan ooit!" Rob Bertens uit Etten-Leur verheugt zich juist op de zomer. "Er zijn geen EK voetbal en Olympische Spelen, maar er zijn genoeg alternatieven om van te genieten."


Zo is hij een fervent liefhebber van motor- en autoraces. Deze competities zijn weer in volle gang. Ook de formule-1-wedstrijden worden weer verreden: "ook kijk ik kraag formule 2 en 3, races van de NASCAR, Indycar en de Porsche Cup." De Amerikaanse autosport is volgens Bertens heel wat spannender dan de reguliere formule 1: "Die races zijn heel klinisch geworden door de vele regels. In de NASCAR-races mag je bijvoorbeeld nog een andere auto aantikken, waardoor het veel spannender is wat de uiteindelijke uitslag is!" 

Voetbalcompetities

Daarnaast geniet Rob ook volop van voetbal: "Verschillende voetbalcompetities lopen nog door, waaronder in Engeland, Spanje en Duitsland. In deze competities spelen veel Nederlanders mee wat het extra leuk maakt om te volgen." Rob volgt al deze wedstrijden via internet. Als het nodig is, zet hij ook gerust meerdere schermen op om alles te volgen. 

Allemaal mooi

Hij houdt van bijna alle sporten: "Van wat eigenlijk niet? Atletiek, voetbal, hockey, zwemmen, wielrennen... Het is allemaal mooi om te zien!" Tussendoor gaat hij ook nog vijf dagen op vakantie naar Zeeland: "Maar tegenwoordig heb je overal goede ontvangst, dus als ik echt iets wil zien is dat natuurlijk mogelijk." Toch gaat hij vooral genieten van zijn vakantie en dan komt sport toch even op de tweede plaats!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>