Scandal
Scandal (Foto: Scandal Bar)

Karlijn Castel en Britt Bolleboom: 'Elke zondag Formule 1'

ETTEN-LEUR - Karlijn Castel en Britt Bolleboom runnen sinds dit jaar de nieuwe SCANDAL-bar aan de Markt in Etten-Leur. Zij zouden in april officieel opengaan, maar dat ging door coronacrisis niet door. "In februari hebben we nog carnaval gevierd en was het volle bak", blikt Karlijn terug. 


De afgelopen maanden hebben Karlijn en Britt niet stilgezeten. Ze hebben de zaak helemaal opgeknapt en gingen in juni weer open. Daarbij gelden strenge coronaregels. Zo mag een maximaal aantal personen naar binnen. Deze zomer stond het EK voetbal op stapel. In eerste instantie wilden de twee dames deze zomer de voetbalwedstrijden live uitzenden voor een enthousiast publiek. Dat ging natuurlijk niet door, omdat het EK zeker een jaar is uitgesteld. 

Scherm

Het Formule 1-seizoen is inmiddels wel gestart. Dat bracht Karlijn en Britt op het idee om de wedstrijden in hun café uit te zenden. "Afgelopen zondag zat ook het terras vol. Het was goed weer, dus hadden we binnen en buiten een scherm neergezet. We zaten voor driekwart vol. Een hoop gasten had van te voren gereserveerd, maar anderen kwamen spontaan aanlopen. Dat was geen probleem, omdat we niet helemaal vol zaten." Het was ook een spannende race, waarbij de Nederlandse formule-1-coureur Max Verstappen uiteindelijk een derde plek pakte. Karlijn: "We gaan zeker door met het uitzenden van de wedstrijden. Elke zondag is het race, dus kom gerust bij ons kijken! Het is ook fijn om er weer even lekker tussenuit te zijn."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES