Alternatieve Marathon Brabant: Deelnemen kan overal
Ruim 4.000 mensen zetten hun beste beentje voor.
Ruim 4.000 mensen zetten hun beste beentje voor. (Foto: Jack Konings)

Alternatieve Marathon Brabant: Deelnemen kan overal

ETTEN-LEUR – De Van Oers Marathon Brabant op zondag 25 oktober gaat niet door. Dit betekent niet dat je niet mee kunt doen. De organisatie presenteert namelijk de thuiseditie! “Het idee is simpel: Loop je eigen rondje en maak kans op mooie prijzen!”


De organisatie en hoofdsponsor Van Oers willen mensen op deze manier stimuleren om te bewegen. Deelnemers krijgen van zaterdag 10 oktober tot zondag 25 oktober de tijd om vijf kilometer, tien kilometer, een halve marathon of een hele marathon te lopen. Voor deze hoofdklasses geldt een klassement. Extra categorieën zijn de één-kilometer-loop (Familieloop) en de Vijftien-kilometer-loop. “Hiervoor hebben we geen klassement, maar door deelname maak je wel kans op mooie prijzen!” meldt de organisatie.

Het is niet verplicht om de Van Oers Marathon in Etten-Leur te lopen, dit mag je overal doen, in binnen- én buitenland. De inschrijving sluit op 24 oktober. Inschrijven kan via www.marathonbrabant.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>