Kerstcircus Etten-Leur gaat door: eerste spectaculaire act geboekt
Foto: Kerstcircus Etten-Leur

Kerstcircus Etten-Leur gaat door: eerste spectaculaire act geboekt

ETTEN-LEUR – Het KerstCircus Etten-Leur gaat door. Van 19 december tot 3 januari kunnen bezoekers genieten van de zevende editie van het circusspektakel in het Brabantpark.


Circusdirecteur Kevin van Geet heeft de eerste act inmiddels ook geboekt: duo Alambria. Deze Spaanse acrobaten balanceren op een draad van acht meter hoogte! Het circus gaat dit jaar in aangepaste vorm door. Van Geet laat minder bezoekers toe. Per show zijn 350 tot 400 mensen welkom.

Meer shows

Op deze manier kan de circusdirecteur de ander-halve-meter-afstand waarborgen. Om toch hetzelfde aantal bezoekers te kunnen ontvangen, verdubbelt hij de showcapaciteit. “We geven twee tot drie shows per dag”, kondigt Van Geet aan. De voorstellingen hebben dit jaar geen pauze. Ook op deze manier kan de 1,5-meter-regel beter worden gehandhaafd. Van Geet is blij dat het KerstCircus door kan gaan. Zo blijft een belangrijke traditie voor Etten-Leur gewaarborgd.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>