Thuiswerken bevalt Sandra Linschooten goed: 'Heb mijn eigen werktijden aangehouden'
Sandra van Linschooten
Sandra van Linschooten (Foto: )

Thuiswerken bevalt Sandra Linschooten goed: 'Heb mijn eigen werktijden aangehouden'

Sandra Linschooten-Schilder is werkzaam op de administratie van de KSE in Etten-Leur. De KSE is een Microsoft Showcase school waardoor de school snel kon schakelen naar de gewijzigde omstandigheden. Voor Sandra en haar collega´s leverde dit een positieve ervaring op in het thuiswerken.


Sandra moest in het begin erg wennen aan het thuis werken. “Privé en werk liepen erg door elkaar. Nu kan ik het meer scheiden en bevalt het thuis werken goed.” Vooral de reistijd besparing en minder afleiding zijn positief bevallen bij Sandra terwijl bij het thuiswerken ook de mogelijkheid biedt om werkzaamheden op een ander tijdstip uit te voeren. Ondanks deze positieve punten miste Sandra wel haar collega’s, de leerlingen en de koffie uit het kantoor van ‘de baas’. 

Verder ervoer ze weinig negatieve dingen aan het thuiswerken. Het thuiswerken en de mogelijkheid om werkzaamheden op een ander tijdstip uit te voeren hebben niet geleid tot een ander werkritme. “Ik werk 4 ochtenden per week en heb mijn eigenlijke werktijden aangehouden. Wel moet je opletten bij thuiswerken dat je niet ineens veel meer gaat doen.” 

Nu het nieuwe schooljaar is gestart werkt Sandra 2 ochtenden thuis en 2 op school. “Dat is wel handiger voor de post te verwerken en je hebt alle faciliteiten bij de hand zoals printer en kopieerapparaat. Zo zie ik ook mijn collega’s weer. Op de administratie werken allemaal parttime en spreken onderling af wie, wanneer op school komt werken, zo kunnen we voldoende afstand bewaren en de regels handhaven van het RIVM.”

BIJDRAGE KRIJN TEN HOVE

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES