Regulier onderhoud A58: weg tussen knooppunt Princeville en afrit Rucphen tijdelijk afgesloten
Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Regulier onderhoud A58: weg tussen knooppunt Princeville en afrit Rucphen tijdelijk afgesloten

ETTEN-LEUR - De A58 tussen knooppunt Princeville en afrit Rucphen is van 5 tot en met 9 oktober 's avonds en 's nachts afgesloten. Het betreft regulier onderhoud. 


Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A58. Hierdoor is de A58 tussen knooppunt Princeville en afrit (21) Rucphen in de richting van Roosendaal afgesloten van maandag 5 oktober 21.00 uur tot dinsdag 6 oktober 05.00 uur. Daarnaast is de A58 tussen knooppunt Princeville en afrit (18) Etten-Leur richting Roosendaal afgesloten op dinsdag 6 oktober, woensdag 7 oktober en donderdag 8 oktober van 21.00 uur ’s avonds tot de volgende morgen 05.00 uur.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het reguliere onderhoud. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Het doel hiervan is een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>