Optreden bij inloop 13 september.
Optreden bij inloop 13 september. Foto: Rein Nuiten

Aanpassing activiteiten Wijkbelang Centrum Oost

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - In september hebben wij, Stichting Wijkbelang Centrum-Oost, met de leiding van De Linde sluitende afspraken gemaakt over onze binnen-activiteiten. Op deze wijze hebben we in september weer diverse ‘vaste’ bezoekers van bingo, inloopmiddag en kook-café een gezellige middag/ avond kunnen bezorgen. 

Helaas dwingen ons de aangescherpte maatregelen m.b.t. corona om voor oktober 2020 de volgende activiteiten te annuleren: kook- café van 8 oktober, bingo voor volwassenen van 10 oktober, inloopmiddag van 11 oktober en de kinderbingo van 12 oktober.

De overige binnen-activiteiten en natuurlijk de buitenactiviteiten gaan vooralsnog door. Op een aantal punten is de werkwijze in De Linde wat aangescherpt. Houd u zich als bezoeker vooral aan de richtlijnen die door de medewerkers worden aangereikt.

Wij hopen van harte dat we in november weer onze geplande activiteiten kunnen uitvoeren. Wij houden u daarover via De Bode, onze website en facebookpagina’s op de hoogte. Informeer s.v.p. ook vrienden en kennissen, het zou extra jammer zijn als ze ‘voor de gesloten deur staan’!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief