Jonge basis debutant Stan van Cauter wordt opgejaagd. FOTO FRED VAN TOLEDO
Jonge basis debutant Stan van Cauter wordt opgejaagd. FOTO FRED VAN TOLEDO Foto: Fred van Toledo

vv Internos wint weer en staat na drie wedstrijden aan kop

ETTEN-LEUR - Internos weet ook de 3e competitie wedstrijd te winnen en ongeslagen te blijven. Daarmee is het na drie wedstrijden aan kop gekomen. Alleen DHV heeft in de competitie ook nog niet verloren maar al wel punten verspeeld door 2x gelijk te spelen.

Internos begon afgelopen zaterdag goed en vooral de dadendrang van Jaye Musters was opvallend. Hij was de maker van de eerste twee doelpunten, en degene die de assist gaf bij de volgende twee doelpunten die door Danny Poppelaars en Kjell van Toledo werden afgerond.

Sterker en effectiever

De tweede helft mocht Jaye uitrusten en ‘lui’ toekijken. Internos was dus veel sterker en effectiever dan tegenstander Baronie.

Baronie wist vooral geen kansen te creëren en scoorde de hele wedstrijd niet. Deze keer bleef Internos ook na de rust bij de les en ging nog even door met scoren.

Danny Poppelaars was nu de man van de assists geworden, niet te stoppen door de Baronie verdediging stelde hij achtereenvolgens Jean Asukaniam en Morris Meesters in staat om 5e den 6e te scoren.

Als laatste was een fraaie 1-2 combinatie door het hart van de Baronie defensie van Marco Mohammadi en Kjell van Toledo, waarbij de laatste met zijn 2e doelpunt de eindstand 7-0 neer zette.

Dat er door Internos ook nog een penalty werd gemist was jammer maar met het vele goede veldspel was ieder toch wel tevreden met deze uitslag.

Zaterdag weer thuis, weer zonder publiek tegen Alliance uit Roosendaal, als er überhaupt nog gevoetbald mag worden door volwassenen.