Kees Naalden (rechts) en zijn mannen in afwachting van opdienen van de lunch!
Kees Naalden (rechts) en zijn mannen in afwachting van opdienen van de lunch! Foto: Astrid Scheepers

Het Beatrixpark een mooi stukje groen in de wijk

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Al ruim 4 jaar werken een aantal vrijwilligers uit de wijk Centrum-Oost in Etten-Leur, samen met een aantal mensen van het werkplein van gemeente Etten-Leur, aan het opknappen van dat mooie stukje groen in deze wijk. 

Het resultaat mag gezien worden. Dus ga eens een keer naar dat mooie Beatrixpark en vertel je ervaringen via je sociale media of gewoon ter plaatse op maandagmiddag.

Behalve dat daar flinke arbeid wordt verricht, mag ook nog wel even belicht worden dat STG Wijkbelang Centrum-Oost op de achtergrond haar steentje bijdraagt. Kees Naalden heeft als kartrekker in dit project oog voor de belangrijke bijdrage die ‘zijn’ mensen daar leveren aan dit mooie project. Dus heeft hij geregeld dat de begeleidster van kook-café Centrum-Oost, Astrid Scheepers, de mannen verraste met een heerlijke lunch. Kees had zelf gezorgd voor de benodigde groenten uit zijn diverse tuinen en Astrid heeft daarvan heerlijke gerechten gemaakt. Op de onlangs zelf gemaakte ‘natuur-tafel’ werd er genoten van ‘waar samenwerking zoal toe kan leiden’!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief