Afbeelding

Mister Lindeloof gaat genieten van zijn vrije tijd

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Na ruim 42 jaar zich volledig te hebben ingezet voor Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. nemen wij op 6 november afscheid van Nico van Peer.

Een gedreven vakman die op vele plaatsen in Zuid-Holland en in Noordwest- Brabant fysieke footprints in het publieke domein heeft achtergelaten waar de gebruikers en opdrachtgevers met veel plezier gebruik van maken en waarop Lindeloof erg trots op is. Collega’s en directie zullen Nico node gaan missen, maar we realiseren ons ook dat hij nu toe is aan een omgeving waarin niet iedere dag de boog gespannen is . Nico gaat zeker niet in de anonimiteit verdwijnen en zal zijn vakkennis en relaties aanwenden om meer ontspannen bezig te blijven in onze mooie sector .

Dat mag ook na ruim 40 jaar !

Graag hadden wij samen met u op gepaste wijze feestelijk afscheid willen nemen echter als gevolg van COVID-19 is dit helaas niet mogelijk .

Opvolging Nico van Peer

Zijn opvolger is Tom Emmen. Tom gepokt en gemazeld in het vak is weer terug op het vertrouwde nest en in zijn geliefde regio . Tom neemt volledig de taken van Nico over en heeft als stip op de horizon de uitbouw van Lindeloof B.V. in Brabant en Zeeland. Tom is woonachtig in Sprundel en zeer betrokken bij de ontwikkelingen in de regio. Iedere beslissing van Tom is geënt op een integrale afweging gebaseerd op SOCIAAL, FYSIEK en MENTAAL. Samenwerken met en voor elkaar is zijn motto hetgeen naadloos aansluit bij de cultuur van Lindeloof. 

Lindeloof weer gevestigd is Etten-Leur 

De bakermat van Lindeloof is Etten-Leur. Om ten volle bij te kunnen dragen aan de lokale en regionale economie en werkgelegenheid kunnen wij u met trots melden dat wij per 1 september onze vestiging aan Mon Plaisir 63 te Etten-Leur in gebruik hebben genomen. 

Nico van Peer.
Tom Emmen.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief