Tekening
Tekening Foto: Anniek de Boer

Speeltuin Hoge Neer heeft Sinterklaas kleurwedstrijd

Sport en vereniging

Etten-Leur 20 november - Speeltuin Hoge Neer organiseert een leuke Sinterklaas kleur wedstrijd voor alle kinderen in Etten-Leur. De tekening kan gedownload worden via de website (speeltuinhogeneer.nl) en de 3 mooiste tekeningen kunnen een leuk cadeautje winnen.

Omdat er het hele jaar nog bijna niets georganiseerd kon worden in onze speeltuin willen we nu graag iets leuks doen voor de kinderen. Alle ingeleverde tekeningen laten we uiteraard zien op onze website en social media. De tekeningen kunnen ingeleverd worden tot 2 december in de kiosk in de speeltuin. Daarna kiezen we de 3 mooiste tekeningen en de winnaars ontvangen een cadeautje thuis.

Speeltuin Hoge Neer

De speeltuin is een fijne, grote familie speeltuin aan de rand van Etten-Leur waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. De speeltuin wordt beheerd door een stichting, gerund door vrijwilligers die er samen voor zorgen dat het een mooie gezellige plek is voor alle kinderen. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Lijkt je dat leuk? Stuur dan een mailtje naar info@speeltuinhogeneer.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief