Afbeelding

Nieuwe Nobelaer start decembercampagne met raamposters: ‘Aan wie denk jij?’

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - De feestdagen staan voor de deur. Deze sfeervolle, gezellig dagen, die normaal gesproken doorgebracht worden met familie en vrienden, zien er dit jaar nét even iets anders uit. Daarom is het extra belangrijk om iedereen te laten weten dat er, ook op afstand, aan ze gedacht wordt. Met de decembercampagne Aan wie denk jij? zorgt Nieuwe Nobelaer ervoor dat iedereen kan laten zien aan wie ze denken. Een buurman die wekelijkse boodschappen doet voor iemand, een vriendin die in de zorg werkt of bijvoorbeeld de juf of meester die het ondanks de maatregelen extra gezellig maakt online of in de klas. Niemand mag vergeten worden tijdens de donkere decemberdagen. Ga naar nieuwenobelaer.nl/aanwiedenkjij voor inspiratie, cadeautjes en tips!

Om dierbaren te laten weten dat er aan ze gedacht wordt heeft Nieuwe Nobelaer een ansichtkaart gemaakt die inwoners van Etten-Leur kunnen sturen of geven aan iemand die een lichtpuntje verdient. De gratis feestdagenkaart kan, zolang de voorraad strekt, afgehaald worden bij Nieuwe Nobelaer én zit in een flyer die woensdag 2 december huis-aan-huis werd verspreid met de Etten-Leurse Bode.

Tevens is een raamposter gemaakt welke Etten-Leurenaren naar eigen inzicht kunnen versieren en waarop geschreven kan worden aan wie zij denken. De poster kan vervolgens voor een raam gehangen worden. Zo laat Etten-Leur samen zien dat niemand vergeten mag worden tijdens de feestdagen. De raamposter is te downloaden op de website nieuwenobelaer.nl/aanwiedenkjij en zit in de Etten-Leurse Bode van woensdag 25 november.

Nieuwe Nobelaer denkt aan jou!
Volgens de traditie wordt van 1 t/m 24 december elke dag een digitaal vakje geopend van de Nieuwe Nobelaer Adventskalender met daarin een leuke verrassing. Te denken valt aan knutseltips, danschallenges waarbij men zelf een video kan opnemen en kans maakt op een prijs, online voorstellingen, kleurplaten en winacties. Vanaf 1 december is de adventskalender te vinden op de website www.nieuwenobelaer.nl/aanwiedenkjij.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief