op pad met de kerstattenties voor de deelnemers
op pad met de kerstattenties voor de deelnemers Foto: Dimphie Coremans

Kerstattentie voor deelnemers van de Zonnebloem Etten-Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - In deze coronatijd kan de Zonnebloem nog wel één op één activiteiten organiseren maar grote activiteiten hebben dit jaar nauwelijks doorgang kunnen vinden.

De jongeren hebben houdend aan de coronaregels toch een aantal kleine activiteiten georganiseerd met als afsluiting een gecombineerde sint/kerst/oud/nieuw activiteit.

We sluiten dit jaar af met een leuke attentie voor onze deelnemers en vrijwilligers. Bij de plaatselijke detailhandel aangeschafte kerstster en chocolade werden mooi ingepakt en door de vrijwilligers bij alle deelnemers van de Zonnebloem afd. Etten-Leur afgeleverd. Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het ministerie van VWS en Nat. Vereniging de Zonnebloem onder de noemer #eenkleingebaar.

Bij de Zonnebloem wordt naast huisbezoeken door een vrijwilliger van alles georganiseerd. Een boswandeling maken, samen genieten van een lunch, een potje bingo, of een bezoek aan een tuincentrum. We hopen in het nieuwe jaar ook weer een bootreis of een leuke uitje te organiseren.

Wil je de activiteiten van de Zonnebloem mede mogelijk blijven maken? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking die in een isolement dreigen te raken. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren. Ook nu in het coronatijdperk nemen onze vrijwilligers bijvoorbeeld regelmatig telefonisch contact op met de deelnemers voor een praatje, ook het sturen van een kaartje of attentie zijn manieren om contact te houden.

Mocht u interesse hebben om vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem afd. Etten-Leur neem dan contact op met onze secretaris de Hr. Jacques van Nederkassel tel. 06-53731096. Ook kunt u of als u iemand kent die tot onze doelgroep behoort contact opnemen met onze secretaris voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie vindt u op de Zonnebloem.nl.

gezellig sint/kerst/oud/nieuw activiteit


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief