Een kunstwerk in beeld.
Een kunstwerk in beeld. Foto: Ineke Duyndam

Schilderkunstenares Ineke Duyndam in beeld bij RTL4

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - In de uitzending van het RTL 4 televisieprogramma “Plezier en Passie” was schilderkunstenares Ineke Duyndam-Kester op 3 januari jl. aan het woord en in beeld met haar kunst.

Op donderdag 17 december werden bij Ineke opnames gemaakt voor het TV programma Plezier en Passie. In het televisieprogramma vertelt Ineke over haar passie voor het schilderen. Tevens krijgt de kijker een kijkje in haar atelier en worden een aantal van haar schilderkunstwerken getoond.

Ineke timmert al ruim 18 jaar aan de weg als een van de bekendste schilderkunstenaars in Etten-Leur. Haar werken vonden hun weg al naar tal van Europese landen. Natuurlijk Nederland, maar ook naar Portugal, Italië, Zwitserland en België. Zelfs in de USA, New York, hangt een werk van haar. Samen met haar man stond zij aan de start van de Open Atelierroute Etten-Leur (OAREL) een jaarlijks terugkerend evenement in Etten-Leur dat nog steeds elk jaar een groeiende belangstelling kent. Helaas heeft de OAREL in 2020 niet plaats gevonden vanwege de bekende coronaperikelen. Om dezelfde reden heeft Ineke ook nauwelijks geëxposeerd in dat jaar

“Ik ben ingegaan op de uitnodiging om aan het programma deel te nemen. Een mooie manier om dat ook eens mee te maken en mijn plezier en passie in het schilderen op deze wijze onder de aandacht te brengen,” aldus Ineke. “Ik heb heel veel leuke reacties gehad op dat programma” vertelt de kunstenares enthousiast.

De uitzending wordt herhaald a.s. zaterdag 9 januari en zaterdag 6 maart, beide data om 14.00 uur.

Zie voor meer info haar website: inekeduyndam.exto.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief