Volg jij ook onze Open Dag in januari? De scholen van het Markland College: make your mark!
Markland College Oudenbosch.
Markland College Oudenbosch. (Foto: Erik van der Burgt / Verbeeld)

Volg jij ook onze Open Dag in januari? De scholen van het Markland College: make your mark!

“Ik wil sowieso iets met biologie doen. Arts of dierenarts.”
Robine Martens, 12 jaar


Met welke talenten ga jij indruk maken? Misschien weet je net als Robine al helemaal wat je later wilt worden, maar het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt. Op de scholen van het Markland College ga je ontdekken wat je allemaal kunt, wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar jij je op wilt richten. Make your mark! 

“Ik zweef tussen havo en vwo, dankzij de twee brugjaren kan ik van allebei proeven.”
Yorick van der Linden, 11 jaar

Tijd voor jouw talent

Met de juiste keuzes haal je het beste uit jezelf. Daarom krijg je op de scholen van het Markland College in de brugklas niet één, maar twee jaar de tijd om te ontdekken welk niveau het best bij jou past. Met hulp van jouw mentor ontwikkel jij je zo in de goede richting, op weg naar het diploma van je dromen.

“Ik kies voor Sport, omdat ik zelf op handbal zit en sport heel leuk vind.”

Dey de Klerk, 12 jaar 

Kies je eigen route 

Waar wil jij graag beter in worden? Op de scholen van het Markland College krijg je alle aandacht en ruimte om je eigen route uit te stippelen. Van vwo tot vmbo-basis en van techniek tot talen. Wil je gaan ondernemen of ontwerpen? Volg je jouw muzikale hart of maak je net als Dey werk van je sportieve talenten? Kies jouw ideale weg uit ons grote aanbod van projecten, praktijklessen en keuzevakken. 

“Er hangt een hele vertrouwde en fijne, rustige sfeer op school.” 

Peppe de Koning, 12 jaar

Oudenbosch of Zevenbergen

Het Markland College is er in Oudenbosch en in Zevenbergen. Beide scholen staan bekend om hun goede en veilige sfeer, persoonlijke aandacht en hoge slagingspercentages. Welke school past het best bij jou? 

Markland College Oudenbosch
Op de school in Oudenbosch kies je uit een breed palet aan niveaus: gymnasium, atheneum, havoXXL, mavoXXL en vmboXXL met kader- en basisopleidingen. Met Keuzetijd leer je over onderwerpen die jou het meest boeien, van Robotica tot Beauty & Care. Bereid je voor op je toekomst met eXtra aandacht voor praktijkvakken, studiebegeleiding en orientatie op beroepen en vervolgopleidingen. Kies op ons vwo en onze havo meteen voor Technasium of TMC (taal, maatschappij en cultuur). Ben je hoogbegaafd? Dan coachen we je extra om je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. In Oudenbosch krijg je alle ruimte om te ontdekken, onderzoeken, ontwerpen en ondernemen.

Markland College Zevenbergen

Als échte regioschool bieden we voor iedere leerling een eigen plaats in de afdelingen mavo, havo en vwo. In Zevenbergen leer je op jouw niveau: vwo, havo of mavo. Je kunt kiezen uit leerroutes en vakken die bij jouw talenten passen, zoals techniek, ondernemerschap, cultuur, sport en talen (o.a. Spaans). Daarnaast bieden we vakken aan op een hoger niveau. Kies je mavo en wil je doorstromen naar havo? Volg de route mavo XXL! Hoogbegaafd? We dagen je uit met passende begeleiding. En wat dacht je van technologie & toepassing met de Bèta Challenge (mavo), Technasium of de VECON Business School of Art & Design? 

“Ik vond het al een superleuke school op het eerste gezicht.”

Regina Lodewijks, 12 jaar 

Volg de Open Dag online!

Zit je in groep 7 of 8 en wil jij ook ontdekken of het Markland College iets voor jou is? Volg onze Open Dag digitaal via markland.nl: 

29 januari: van 19.00 tot 21.00 uur

30 januari: van 10.00 tot 13.00 uur

www.markland.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>