Afbeelding
Foto: Krijn ten Hove

Wil Stappers van Sûr de Soi: ‘Hopen op goede zomer’

Door: Krijn ten Hove Algemeen

Het is een triest gezicht, een lege donkere winkel. Toch is Wil Stappers van lingeriespeciaalzaak Sûr de Soi wel aanwezig. Ze is vooral bezig met administratie en het klaarmaken van enkele bestellingen die klanten doen.

“Het zet geen zoden aan de dijk, maar het is iets. Verder komt er niets binnen, alleen maar facturen. En je moet de huur betalen. Daar zouden ze wel eens iets mee moeten doen met de verhuurders.” Desondanks is Wil niet terneergeslagen. “Deze verlenging zag ik wel al aankomen, was ook wel te verwachten en te begrijpen”, zegt ze. “Maar het doet het wel zeer.”

Contacten onderhouden

Maar als ondernemer wil ze niet negatief zijn en zoekt ze naar wat wel kan om de contacten met haar klanten te onderhouden. Dat doet ze via social media en nieuwsbrieven. “Zo bestellen ze nog wat producten die dan bezorgd worden. Daarmee hoop ik mijn klanten vast te houden en dat ze straks terugkomen als de winkels weer open zijn.” Ze verwacht dat als de winkels weer open mogen de mensen weer graag komen winkelen. En dus ook haar winkel weer gaan bezoeken. “Ik zit in een speciaal segment dus ben niet zo bang dat ik al mijn klanten verlies hierdoor.”

Nu richt ze haar hoop erop dat het virus snel indamt en de winkels weer snel open kunnen. “En uiteraard op een goede zomer zodat we de badkleding van vorig jaar nog kunnen verkopen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief