Afbeelding
Foto: Krijn ten Hove

Mei van Mei Delicious: ‘Gasten blijven trouw en bestellen nu’

Door: Krijn ten Hove Algemeen

In de strijd tegen het Corona-virus heeft de horeca al langer te maken met een strenge lockdown. “En de lockdown zal zeker ook na 9 februari nog duren. En ik begrijp dat ook. De regering doet er alles aan om nog meer zieken en doden te voorkomen”, aldus Mei Hu, eigenaresse van Mei Delicious. 

Als ondernemer is ze aan de slag gegaan om toch door te kunnen en niet lijdzaam af te wachten. “Ik heb mijn hele leven gewerkt en wil niet op deze wijze failliet gaan.”

Blijven draaien

Om dat te voorkomen heeft Mei direct na de eerste lockdown volop geïnvesteerd om de zaak draaiende te houden. “We hebben daarbij volop ingezet op het bezorgen van onze maaltijden, hebben daarbij ook ingezet op een groter bezorggebied. Het is niet veel wat er zo binnen komt maar elke bijdrage om de zaak overeind te houden is welkom.” Het bestellen loopt nu nog via de eigen website van het restaurant, maar Mei verwacht dat er binnenkort ook via de app van Thuisbezorgd besteld kan worden.

Dat de gasten Mei blijven ondersteunen is voor haar wel duidelijk. “Onze gasten kwamen regelmatig bij ons en nu zien we dat ze ons ondersteunen door te bestellen bij ons. En velen geven aan dat ze graag zo snel als mogelijk weer bij ons willen afspreken. Dat maakt dat ik hoe dan ook positief ben en blijf en niet afwacht op wat de regering besluit. Wij gaan gewoon door.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief