Vijf enthousiastelingen uit Etten-Leur brengen op carnavalszaterdag de 13e februari een interactief avondje ‘Coronavalluh’ naar Etten-Leurse huiskamers.
Vijf enthousiastelingen uit Etten-Leur brengen op carnavalszaterdag de 13e februari een interactief avondje ‘Coronavalluh’ naar Etten-Leurse huiskamers. Foto: Len Poppelaars

Inschrijvingen lopen binnen voor ‘We gaan Coronavalluh’

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - Etten-Leur heeft massaal positief gereageerd op het online evenement ‘We gaan Coronavalluh.’ “Wij merken dat iedereen er aan toe is om ergens naar uit te kijken. Gezien de vernieuwde coronamaatregel hebben wij inmiddels ook al een back-up plan gemaakt zodat we op zaterdagavond 13 februari Corona veilig kunnen gaan Coronavalluh. Afgelopen week zijn we begonnen met de opnames van leuke Etten-Leurse carnavaleske vragen met markante Carnavals iconen”, meldt de organisatie. 

“De inschrijvingen lopen al aardig binnen, maar we merken wel dat er nog onduidelijkheden zijn hoe je mee kunt doen? Om toegang te krijgen tot onze livestream heb je namelijk een code nodig deze kun je aanvragen op de mailadressen mark@slijterij-janssen.nl of info@lunchcafezusenzo.nl. Vergeet ook niet om een “We zijn al te lang de klos box” te bestellen om de avond compleet te maken met de juiste drankjes, hapjes, gadgets en de lootjes loterij. De prijs van de box is 33,33 voor 2 personen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief