Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart en wethouder Kees van Aert lezen voor via een livestream tijdens de kick-off van de Nationale Voorleesdagen 2021.
Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart en wethouder Kees van Aert lezen voor via een livestream tijdens de kick-off van de Nationale Voorleesdagen 2021.

Beleef de Nationale Voorleesdagen vanuit huis met Nieuwe Nobelaer Bibliotheek

Door: redactie Algemeen

ETTEN-LEUR - Van 20 t/m 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Helaas kunnen activiteiten geen fysieke doorgang vinden, maar Nieuwe Nobelaer Bibliotheek zorgt ervoor dat iedereen deze themaweek veilig thuis kan beleven. Het cultuurcentrum organiseert online voorleesmomenten en inspireert en motiveert (groot)ouders en verzorgers om thuis voor te lezen. Vandaag werden de Nationale Voorleesdagen afgetrapt door middel van een livestream op de Facebookpagina van Nieuwe Nobelaer. Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart en wethouder Kees van Aert lazen voor uit hét prentenboek van het jaar Coco kan het!

Livestream Voorlezen met muziek

Om de inwoners van Etten-Leur ook tijdens de Nationale Voorleesdagen te laten genieten van een interactief voorleesmoment mét livemuziek organiseert Nieuwe Nobelaer tweemaal een livestream. De eerste livestream, waarin directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart en wethouder Kees van Aert voorlazen, vond vanochtend plaats. Aankomende woensdag 27 januari wordt er nog een keer live voorgelezen via de Facebookpagina van het cultuurcentrum uit Coco kan het! door Kirsten. Samen met muzikant Pieter is zij inmiddels het vaste gezicht van de livestreams.

Voorlees- en to-dotips

Na afloop van het verhaal Coco kan het! kunnen ouders en verzorgers samen met hun kinderen aan de slag met de to-dotips die Nieuwe Nobelaer op www.nieuwenobelaer.nl/bibliotheek/nationale-voorleesdagen heeft geplaatst. Gezellig samen spelen, dansen en knutselen. Ook staan er op deze pagina voorleestips, voor elke dag van de Nationale Voorleesdagen één. Iedereen kan namelijk voorlezen.

Livestream Voorlezen met muziek – Coco kan het!
Woensdag 27 januari | 11:00 uur
www.facebook.com/Nieuwe.Nobelaer



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief