Etten-Leurse Sanderina verstuurt LiefdevollePost: ‘Mensen even blij maken’
Foto: WILL ROMBOUTS

Etten-Leurse Sanderina verstuurt LiefdevollePost: ‘Mensen even blij maken’

ETTEN-LEUR - Sanderina Heeren kwam door gezondheidsproblemen thuis te zitten. Toch zat ze niet bij de pakken neer. “Ik wilde iets voor een ander gaan doen en ben gestart met LiefdevollePost op Facebook en Instagram. Op deze pagina’s post ik oproepjes voor mensen die wel een kaartje kunnen gebruiken.”


Sanderina verstuurt zelf ook stapels kaarten. Ze maakt een deel ook zelf. Daarnaast krijgt ze geregeld kaarten cadeau om weer weg te geven. De kaartenacties zijn heel divers: van jong tot oud. Voor zieke mensen, voor gehandicapten, voor eenzame ouderen, voor gepeste kinderen. Het gebeurt niet zelden dat iemand verrast wordt met een paar honderd kaarten. “Het is zo mooi om te zien wat sociale media kunnen doen. Ik krijg na afloop vaak filmpjes als iemand de kaarten heeft gehad. Dat vind ik heel mooi, maar ook wel verdrietig. Je weet dat je op dat moment iemand helpt, maar die zich mogelijk later weer eenzaam voelt.” 

Sanderina wil zoveel mogelijk mensen blij maken: “Ik heb zelfs een bureau gekocht om al mijn spullen op te kunnen leggen. Eerst gebruikte ik de keukentafel, maar dat was niet zo handig. Daardoor moesten we op de bank eten.” Sanderina is ook veel in Hoeven waar ze veel schrijft. Vanuit LiefdevollePost worden naast de kaarten ook cadeautjes gestuurd. Sanderina: “Er zijn zelfs deelnemers die knuffels en dekentjes haken en versturen. Ik blijf zo lang mogelijk doorgaan met LiefdevollePost, zeker in deze tijd kunnen mensen een kaartje gebruiken.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief