Vrijwilligerscoördinator Leman Citak: ‘Iedereen kan iets voor een ander betekenen’
Foto: Surplus

Vrijwilligerscoördinator Leman Citak: ‘Iedereen kan iets voor een ander betekenen’

ETTEN-LEUR - Gemotiveerd of geïnspireerd om je vrijwillig in te zetten? Of juist op zoek naar hulp? De site Etten-Leur voor elkaar neemt je mee in de mogelijkheden. Wij spraken met Leman Citak, als coördinator verbonden aan dit initiatief binnen Etten-Leur.

“Etten-Leur kent een dikke honderd verenigingen waarbinnen mensen zich vrijwillig inzetten”. Met welke motivatie? Deze varieert van ‘iets willen doen voor een ander’ tot ‘het inzetten van talent en passie’. Iedereen kan iets betekenen! Van jong tot oud, vitaal of beperkt. Voor een vereniging of individueel persoon. “Helpen geeft een goed gevoel”, aldus Leman. “En het mes snijdt aan twee kanten”.


Dit lees je terug in de inspirerende verhalen op de site. En je krijgt de kans om trainingen te volgen. Praktisch zoals EHBO. Of mindfulness, meditatie of yoga voor groei in je persoonlijke ontwikkeling. Deze laatste groep is het populairste. Etten-Leur voor elkaar werkt overkoepelend en is ook bereikbaar voor vragen vanuit organisaties. Etten-Leur voor elkaar is een overzichtelijke site. Leuk om op rond te kijken of om jezelf aan te melden natuurlijk. 

Reacties op vraag- en aanbodberichten gaan per mail. En de wijze van het vervolgcontact? Dat bepaal je zelf. Hulp nodig bij de site? Mogelijk kan familie of buren helpen. Bellen met Etten-Leur voor Elkaar is ook mogelijk. Dat kan via 076-5016450. Vraag naar Etten-Leur voor elkaar.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief