Foto: Krijn ten Hove

Kelly Snijders van De Pastoor: ‘Ouderwetse kroegpraat komt langzaamaan weer boven’

“Natuurlijk was ik blij om weer open te gaan, bezig te zijn. Klanten te ontvangen. Maar het was wel vreemd. Ik voelde me als een nieuweling in mijn eigen café” vertelt Kelly Snijders van de Pastoor ons. Twee weken voor de eerste lockdown had Kelly het café overgenomen. Geen geweldige start voor een beginnende ondernemer. “Gelukkig konden we de zomermaanden nog enigszins meepakken.”


Nu is er wederom een nieuwe start voor Kelly. “Het voelt ouderwets, maar zo is het nog niet, het is allemaal nog wel weer wennen, voor ons, voor de gasten. Wij hebben veel vaste gasten maar die hebben elkaar ook al lang niet meer gezien. Ook voor hen is het eerst weer wennen, bijpraten. Maar gelukkig merk ik wel dat de ouderwetse kroegpraat langzaamaan weer naar boven komt.”

Schakelen

Wel is het op bedrijfseconomisch vlak schakelen voor Kelly. “We staan bekend om de vele verschillende bieren op de tap, nu hebben we er maar drie. Zo blijft het rendabel voor ons. Uiteraard hebben we op fles nog veel mogelijkheden. Een ook qua lunch- en borrelkaart zijn we beperkter om zo te voorkomen dat we zaken moeten weggooien.” Wat de lockdown wel heeft opgeleverd is een mooie binnentuin aan de achterzijde van het café. “Die hadden we al maar hebben we helemaal opgeknapt. Hierdoor hebben we extra mogelijkheden en kunnen we daar ook nog mensen op een mooi beschut terras kwijt.”

Krijn ten Hove,
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief