Afbeelding
Foto: Rutger Visser

Noud (6) uit Etten-Leur is groot legofan: ‘Je kunt alles bouwen wat je wilt!’

Door: Krijn ten Hove Algemeen

Noud Visser uit Etten-Leur is zes jaar oud en een groot Lego fan. Zijn kamer puilt dan ook uit met lego. “Het leuke van Lego is dat je er alles van kan bouwen wat je wilt. Wil je een brandweerkazerne dan bouw je dat, wil je een auto dan ga je die bouwen.”

Met Lego bouwen zit er al vroeg in bij Noud. “De Duplofase heeft hij overgeslagen, daar vond hij niks aan en ging gelijk over naar het gewone Lego”, licht vader Rutger de passie van Noud toe.

Legomasters

Noud heeft ook Lego masters op tv gevolgd en was wel wat teleurgesteld over de winnaar: “Ik vond dat het kasteel had mogen winnen.” Hij geeft aan niet veel geleerd te hebben van het programma maar vond het wel leuk wat ze daar allemaal konden maken.

Legopakketten
Op de vraag of hij ook nog andere hobby’s heeft antwoordt Noud dat hij “graag tv kijkt, naar school gaat, tekent en gamet.” Verjaardagcadeaus hoeven voor Noud niet altijd Legopakketten te zijn maar vindt het wel leuk dat het meestal toch Lego is. Wat hij bouwt plaatst hij daarna gelijk in zijn Legostad. En ook met vriendjes speelt hij graag met zijn Lego. “Maar wat ik echt leuk vind is dat mijn jongere broertje auto’s leuk vindt en dan met mijn Lego-auto’s speelt.” Zijn grootste wens nu? “Nu zou ik wel heel graag een Lego Mario pakket willen hebben.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief