Afbeelding
Foto: Politie.nl

Acht aanhoudingen bij drugsactie in woning aan Limburgstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft zaterdagmiddag acht personen aangehouden bij een drugsactie aan de Limburgstraat in Etten-Leur. Afgelopen tijd waren er meerdere meldingen over dit adres binnen gekomen.

Meer dan tien al dan niet anonieme melldingen kwamen de afgelopen tijd binnen bij de politie over een adres aan de Limburgstraat. Die meldingen schetsten een duidelijk patroon van overlast veroorzaakt door waarschijnlijk dealen. Een stroom van mensen zou in en uit het pand gaan en er was veel overlast van herrie. Dit was genoeg aanleiding voor Politieteam Weerijs om een actie te starten. Gisteren werd er gewacht tot het druk was in de woning. Vervolgens viel net na 16.00 uur een speciaal team de woning binnen. 

In en in de buurt van de woning werden in totaal acht mensen aangehouden. De meeste van hen kwamen uit de omgeving van Etten-Leur. Ook de bewoners werden aangehouden. In het pand werd een flinke hoeveelheid soft- en een kleinere hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Verder werden geld en telefoons in beslag genomen. In de woning en in de schuur werd er drugs gebruikt. Daarnaast vondden agenten aanwijzingen dat er vanuit de woning gedeald werd. 

Drie verdachten zijn dezelfde avond weer in vrijheid gesteld. De andere, inclusief de bewoners, zijn voor de nacht ingesloten. Het team gaat verder met het onderzoek waaronder het verhoor van de verdachten. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief