Foto: Collectie Jan Pollemans
COLUMN JAN POLLEMANS

Samen kunnen we een functioneel winkelcentrum maken in Etten-Leur

Samen kunnen we er een functioneel winkelcentrum van maken in Etten-Leur. Dat alles is veranderd het laatste anderhalf jaar dat moge duidelijk zijn. 
Vorig jaar medio maart stonden we aan het begin van de pandemie en niet wetend wat dit voor impact op ons leven zou hebben. Onze gezondheid stond ineens bloot aan virussen waarbij ons leven niet veilig was .De maatregelen die zijn genomen door de overheid waren onontkomelijk en hadden grote impact op de consument en ondernemers.


Verplichte sluiting van ondernemingen en op afstand winkelen en thuiswerken is bijna gewoon geworden. Een ander manier van winkelen en boodschappen doen is in een stroomversnelling gekomen. De trend online winkelen is enorm in ontwikkeling en daar ligt ook de grote uitdaging voor consument en ondernemer dat ons winkelcentrum anders gaat worden.

Winkelcentrum is goed bereikbaar
Hoe het moet gaan worden is voor iedereen een vraag die we samen moeten beantwoorden. Ons winkelcentrum is goed bereikbaar met een groot aanbod van ruim 100 winkels met ondernemers en bedrijfsleiders en personeel die u persoonlijk alle diensten aanbieden. Dat persoonlijke dat zul je bij online aankopen niet vinden maar weer wel andere gemakken.

Ondernemers hebben ook de online verkoop en hun service tijdens de pandemie sterk uitgebreid tot tevredenheid van de consument. Ons winkelcentrum zal een mix moeten worden van gezellig winkelen en een terrasje pakken en de online bestellingen makkelijk af te halen of laten bezorgen.

Samen moeten we er een ander winkelcentrum van gaan maken. Ondernemers, vastgoedeigenaren, consumenten en overheid zijn nu aan zet en moeten onze kansen met 2 handen aan pakken.

Jan Pollemans, Voorzitter winkeliersvereniging Promenade

Janny Mathijssen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief