Foto: Corine Roks
ZOMER END PARTY

Stapvriendinnen kunnen eindelijk weer eens socializen

ETTEN-LEUR - “Heerlijk, na anderhalf jaar weer eindelijk een ongedwongen feestje. Dit soort gelegen hebben we zo gemist. Lekker genieten van muziek onder het genot van een biertje, maar vooral weer socializen,” geven de vriendinnen Henny en Mirjam, aan.


Ze zijn nog maar net tien minuten gearriveerd op het festivalterrein en hebben zich al verenigd met hun stapvriendinnen van voor corona. “We kennen elkaar van het uitgaansleven, met name van café De Klomp. Uiteraard pakken we bij De Klomp regelmatig een terrasje, maar livemuziek hebben we het afgelopen jaar wel gemist,” zeggen ze. “Dit is het eerste evenement in Etten-Leur waar we weer samenkomen. Dat vinden wij het belangrijkst. Zó leuk dat er weer iets kan in ons dorp. Normaal zijn we te vinden op evenementen als Popelucht, Stichting Zomerevenementen Leur (ZEL), Zomeravond Festival Winkelhart met drie dagen live muziek in augustus en de kermissen,” somt Mirjam op. “Kijk, het maakt voor ons niet eens uit wat voor muziek hier gezongen wordt, als we maar weg zijn”, waarbij ze aangeeft dat de bands van het programma haar wel aanspreken. “Gezellige muziek uit onze jeugd, we zij allemaal zo rond de vijftig. En weet je, zo’n dagje uit met je vriendinnen haalt de scherpe randjes van de dagelijkse beslommeringen. Ik denk dat iedereen er weer aan toe is.” Het begin is in ieder geval met het End Zomerfestival gemaakt. Door het park klinkt een nummer van The Everly Brothers, een van de jaren ‘60-bands die met hun muziek een nieuw tijdperk inluidden. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief