Afbeelding
Foto: Archief

Pasar Malam Indonesia strijkt dit jaar voor het eerst in Brabantpark neer

Door: Marloes Smits Algemeen

ETTEN-LEUR - Het zou eigenlijk in augustus al plaatsvinden, maar dit weekend is het eindelijk zover. Op 22, 23 en 24 oktober is er een Pasar Malam Indonesia in het Brabantpark. Mantouw Enterprises organiseert het voor de 17e keer, samen met O.C.I.N.. “Het is gewoon leuk. Niet alleen voor Indonesiërs, maar voor iedereen,” aldus Yemmie Mantouw van Mantouw Enterprises. 

Het is de eerste keer dat het evenement in het Brabantpark is, voorgaande jaren was het in het Oderkerkpark gevestigd. Mantouw Enterprises organiseert al sinds 2003 Pasar Malam Indonesia, waar het tot 2007 in Utrecht werd gehouden. Vanaf 2007 is Pasar Malam Indonesia in Etten-Leur te vinden. 

Het driedaagse evenement wordt jaarlijks door wel 2000 mensen bezocht van mensen uit België en Duitsland. “Het is gewoon leuk, niet alleen voor Indonesiërs, maar voor iedereen,” vindt Yemmie Mantouw van Mantouw Enterprises. Vorig jaar kon het natuurlijk niet doorgaan, waardoor Mantouw Enterprises dit jaar een grotere tent heeft neergezet en het evenement in het Brabantpark is. 

Activiteiten

Gedurende de dagen treden verschillende artiesten en dansgroepen op, zoals: Diana Monoarfa, Gerson & Friends, Wipe Out Selection en Bali Ayu Budaya. Ook zijn er diverse culturele activiteiten waaronder traditionele Bali dans, country muziek en street food. Het programma is nog niet bekend, maar de tijden van de Pasar Malam wel. Op vrijdag 22 oktober is het event van 13.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 23 oktober van 13.00 uur tot 23.00 uur en op zondag 24 oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur. Genoeg gelegenheden dus om even langs te komen en te genieten van de Pasar Malam. 

Entree

De entree voor volwassenen bedraagt 4,50 euro, 65-plussers hebben korting en betalen 4 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het event gratis te betreden. Kaarten zijn aan de deur te koop. Uiteraard heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen, aangezien het om een binnenevenement gaat. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief