Herenteams vrijdagavond.
Herenteams vrijdagavond. Foto: Peter vd Wijngaard

Tennisclub Etten bruist weer helemaal

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Corona verlaat langzaam ons leven, TC Etten bruist weer helemaal. De najaarscompetitie met 60 teams verloopt voorspoedig, terras en paviljoen zijn gezellig open en lid 1.000 komt er binnenkort aan! Dus tijd voor een ouderwetse spetterende feestavond met: gratis eten voor leden en hun partners.

Het gaat goed met onze club en dat willen wij graag delen, daarom op zaterdag 30 oktober vanaf 17.00u een feestavond onder begeleiding van niemand minder dan DJJOZZ. Wie kent hem niet, gewoon een van onze leden Jos Leijs. En ook zijn zoon Yoshi is regelmatig op onze padelbanen te vinden, de sport voor jonge nieuwe toppers.

Ons duurzame en groene park is in topconditie en wij hebben bij TC Etten plaats genoeg voor nieuwe leden; met 13 gravel tennisbanen en 2 padelbanen. De actie die nog steeds loopt met het meeste succes: 5 kennismakingslessen voor slechts € 30,-. Pas daarna beslis je of je echt lid wordt; een laagdrempelige manier om kennis te maken met tennis of padel bij TC Etten.

En als jij lid nummer 1.000 wordt, dan zorgen wij ervoor dat jij onze club nooit meer verlaat. Immers de 4 G’s zorgen ervoor: Gezellig, Groen, Gravel en Gastvrij!

50 man compleet in het nieuw

Niet alleen ons park ziet er top uit maar zeker ook onze mannenteams op de vrijdagavond. 50 mannen met nieuwe tenniskleding, trainingspakken en wedstrijdtenues, wat zijn ze trots op hun nieuwe spullen. Kees Konings en Francois Moelands hebben gezocht naar collega sponsors, en gevonden, om vervolgens samen met een sponsor tot deze clubstunt te komen. Wij denken nog nooit vertoond op een sportpark; een selectie van 50 man compleet in het nieuw. Kom maar eens kijken naar hun toptennis op de vrijdagavond en je herkent ze zeker en ze zijn benaderbaar voor tekst en uitleg. Met deze tenues verwachten wij ook enkele kampioenschappen van deze toppers, wordt dus vervolgd!

Bitterballenavonden

Wat ook loopt als een trein zijn onze bitterballenavonden, ja u leest het goed: bitterballen. Want gezelligheid is direct verbonden met het tennisspel. Dus elke maandagavond is er een grote groep nieuwe leden actief met tossen en sluiten zij standaard af met de lekkerste bitterballen. Kom maar eens langs en u zult het zien; het is gezellig op ons verwarmde terras of gewoon lekker binnen in ons paviljoen.

Interne competitie

Ook de interne competitie staat op het punt om te beginnen, inschrijven en gewoon lekker contacten via de app en je komt nieuwe clubleden tegen. Lekker een potje tennis of padel en daarna heb je er vaak een nieuwe vriend(in) bij. Dus zie onze website en schrijf jezelf snel in, heb je vragen? Onze clubtrainer André van der Bijl helpt je graag verder; lessen, uitleg interne competitie, inschrijven voor de “echte” competitie. Vraag het hem en hij weet het of anders een van zijn collega trainers: Nick Vanaert, Stijn Adriaensen, Claire van Damme, Patrick Borburgh, Rob Lindenbergh, Bart van Genuchten.

Veel is mogelijk op onze bruisende club, dus kom gerust een kijkje nemen op ons fraaie groene buitenverblijf De Koekoek aan de Hogeweg 17. En zoals gemeld is er gratis eten op zaterdag 30 oktober, dus schroom niet en kom kennismaken met ons park, de mensen en de sfeer.

herenteams vrijdagavond


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief