Bingo in het Turfschip
Bingo in het Turfschip Foto: Leurse Leut

Zondagmiddag bingo bij de Leurse Leut

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na een lange, lange periode van mondkapjes avondklok, lockdown enzovoort, is het nu gelukkig weer tijd voor een vertrouwde en gezellige Leurse Leut bingomiddag.

Zondag 31 oktober in het Turfschip aan de Schipperstraat om 13.00u weer open voor het bingopubliek. Vanaf 14.00u vliegen de bingo getallen weer door de zaal. Gelukkig kunnen we weer hiervan genieten. Corona check: Natuurlijk moet ook Leurse Leut voldoen aan de regels van de overheid met betrekking tot deze bingo. Van iedereen wordt gevraagd om de QR-code te tonen, in combinatie met een legitimatiebewijs. Maar dat zal de pret niet drukken. De bingocommissie doet er weer alles aan om er een leuke en gezellige middag van te maken, waarbij met de prijzen kwistig zal worden gestrooid.
Kom allemaal en breng je partner, je buren of familieleden mee. Het geluk kan je zomaar toelachen!

Motto
Het motto van Leurse Leut voor dit seizoen is tenslotte: Mee oòs kunde alle kaante op! Dat belooft wat voor deze middag. Veel plezier!

Extra: Lettende op de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus, is Leurse Leut toch alvast begonnen met het voorbereiden van de traditionele Senioren-karnavals-middag, die steeds plaats vindt op karnavalsdinsdagmiddag. In 2022 is dat op dinsdag 1 maart 2022. Zet het alvast in je agenda!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief