Christina Engel-van Son.
Christina Engel-van Son. Foto: Krijn ten Hove

Van Son Schoenen bestaat 60 jaar

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Wie jarig is trakteert. En dat gaat Van Son schoenen dan ook doen. Op 11 december bestaat het bedrijf 60 jaar. En dat wordt gevierd van 8 t/m 12 december met de klanten en inwoners van Etten-Leur.

 
DOOR KRIJN TEN HOVE


Van Son Schoenen is een gevestigde naam in de Etten-Leurse retail. Het familiebedrijf, ooit begonnen als schoenhersteller, zit al sinds 1969 aan de Bisschopsmolenstraat waarbij, als gevolg van een langdurige verbouwing, men ook nog zeven-en-een-half jaar in het overdekte winkelcentrum gezeten heeft. Maar inmiddels is de winkel weer geruime tijd gevestigd in het vertrouwde pand. En nu heeft men een mooi en bijzonder jubileum met mooie acties voor de klanten.

En het zijn zeker mooie bijzondere acties die ondernemers Christina en Jan hebben bedacht voor de klanten. “We verloten vijf paar schoenen, waaronder drie paar Waldläufers, een paar dames en heren schoenen en daarnaast nog 2 paar Rohde pantoffels. De klanten kunnen na aankoop hun bon in een bokaal stoppen en aan het eind van de actie trekken we daar zeven bonnen uit. Deze klanten krijgen hun volledige aankoopbedrag terug.” Bij aankoop van een paar schoenen is er voor iedereen een leuke attentie.


Actie
Maar het blijft niet bij deze ene actie. “Ook collega-ondernemers uit de straat dragen bij aan ons feestje. Iedereen die in december jarig is kan in de actieperiode bij ons langskomen en door het tonen van het ID-bewijs controleren we de verjaardag. Is men jarig in december dan mag men een enveloppe trekken. In die enveloppen zitten cadeautjes van ons of collega-ondernemers. Men heeft altijd prijs en de actie loopt zolang de voorraad strekt”.

Van Son Schoenen
Bisschopsmolenstraat 28 Etten-Leur
076-5034092
www.vansonschoenen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief