Ellis Snel
Ellis Snel (Foto: Denise Huijbregts)

Ellis Snel is het nieuwe burgerlid voor Ons Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Ellis Snel is door burgemeester De Vries officieel benoemd tot burgerlid voor Ons Etten-Leur. Ze werd beëdigd tijdens de raadsvergadering. “Ik wil een brug bouwen tussen de inwoners en de politiek,” aldus het kersverse burgerlid. 


Ellis staat in Etten-Leur onder andere bekend om haar sociale vaardigheden. Zo heeft ze na haar studie sociaal pedagogisch medewerker in de thuiszorg, in de kinderopvang en het (speciaal) onderwijs gewerkt, met jong en oud. Twee jaar terug heeft ze overigens nog de opleiding jongerencoach succesvol afgerond. Ze wil haar functie van burgerlid dan ook gebruiken om zaken op bestuurlijk niveau beter te regelen voor diegenen die het nodig hebben. “De reden dat ik de politiek in wil gaan, is dat ik een brug wil bouwen tussen de inwoners en de politiek. Ik trek mij het welbevinden van mensen en minderheidsgroepen erg aan en hun stem wil ik graag vertegenwoordigen waar zij dat nodig hebben.” 

Blij met de komst van Ellis

Fractievoorzitter Lia Boeren is blij met de komst van Ellis. “Wij strijden als Ons Etten-Leur voor een zorgzame maatschappij, daar past Ellis goed bij.” Lia benadrukt hoe Ellis midden in de samenleving staat en een luisterend oor heeft voor iedereen, uit alle lagen van de bevolking. “Dat past uitstekend bij onze partij.” 

Ellis is toch nog een tikkeltje nerveus om zich in de politiek te begeven. “Ik vind het ook vooral erg leuk. De rode draad in mijn leven bij alles wat ik doe zijn mensen. Met mijn interesse voor het sociaal domein, bij een partij die hart heeft voor de gemeente Etten-Leur, ga ik me voor de volle honderd procent inzetten om onze inwoners te helpen,” belooft Ellis. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief