Jesse Halberstadt
Jesse Halberstadt Foto: Krijn ten Hove

Vader Jesse: ‘Laser- en lichtshow is supermooi opgezet voor kinderen op de Pontus’

Door: Krijn ten Hove Algemeen

“ik ben blij voor de kinderen dat de vakantie over is”, vertelt Jesse Halberstadt ons als hij kijkt naar de lichtshow die de school van zijn zoon heeft georganiseerd om de kinderen, na de extra lange Kerstvakantie, spectaculair welkom te heten en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maar ook als goedmaker voor de uitgevallen Kerstvieringen als gevolg van de lockdown.

 ”Mijn zoon heeft 3 weken thuis gezeten en dat is leuk maar hij heeft ook veel gemist. Wat hij gemist heeft? Het samenzijn, vriendjes, de afwisseling.” Jesse hoefde geen extra dagen op te nemen want hij had zelf ook vakantie. “Vakantie is goed voor de kinderen om zich op te laden maar daarbij is het dan ook belangrijk dat je ook leuke dingen kan doen. Je zoekt het dan ook buitenshuis maar dat was lastig want veel was gesloten en het weer hielp ook niet altijd mee. Dan loop je soms tegen de muren omhoog.”

We spreken Jesse tijdens de openingsshow, met laserlicht, vuurwerk en een een muzikale omlijsting, die na de Kerstvakantie speciaal voor de kinderen is georganiseerd. Jesse geeft aan dat hij de show spectaculair en mooi vindt. “Voor mij is het de eerste keer, mijn zoon zit in groep 1, dus alles is nieuw en ga er niet van uit dat ze dit ieder jaar zullen doen. Maar super mooi dat ze het zo opgezet hebben voor de kinderen. Ik denk dat de kinderen dit niet verwacht hadden.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief