Rene van Zundert.
Rene van Zundert.

25-jarig bedrijfsjubileum Reja Dak

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

Na enkele jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt startte René van Zundert zijn eigen bedrijf. In het dakvak. Om precies te zijn: op 24 februari 1997. Onder de naam REJA Dak. Zo is het 25 jaar later nog. René van Zundert is geboren in Etten-Leur. Hij kent er weg en steg, ook in de omgeving van Etten-Leur. De naam REJA is een combinatie van de voornamen: René en Jacqueline (=). René heeft in zijn beginjaren vaak als onderaannemer voor verschillende bouwbedrijven gewerkt. René: “Dan werk je vooral aan de opbouw van een goede naam. Je levert kwaliteit en leert je vak door en door kennen. Je leert correct en betrouwbaar met klanten omgaan. Nu werk ik voor een aantal vaste klanten, veelal bouwbedrijven in Etten-Leur en regio en heel veel voor particulieren. Na goede en minder goede jaren en privé strubbelingen heb ik mijn 25-jarig bedrijfsjubileum op 24 februari 2022.”

‘n Goed dak, ’n eerste behoefte

Een goed (dicht) dak boven het hoofd is één de eerste behoeften van de mens en van elk bedrijf. Dat gold al in de oertijd. “Als je als zelfstandige in deze sector werkt zijn er enkele zaken belangrijk. Het eerste is: afspraken nakomen. Ook als er ergens met spoed een noodreparatie is. Je moet daar tijd voor vrij maken, materiaal op voorraad hebben, vakmensen regelen. Op die manier bouw je een klantenkring op. Iemand naar tevredenheid geholpen?

Dat levert nieuwe klanten op! De beste reclame is van mond tot mond. Een stimulans om enthousiast door te gaan. Wie na 25 jaar ons niet kent is geen kwaliteit gewend.” 25 Jaar zelfstandigheid en 35 jaar dak ervaring staan bij REJA DAK borg voor degelijk werk. Een plotseling lekkend dak is een grote ergernis. Regen, langdurige vorst, stuifsneeuw en achterstallig onderhoud kunnen oorzaken zijn. Als het in het huis drupt, als er plassen op de bedrijfsvloer staan wil je goed geholpen worden! Zo snel mogelijk. Reparatie van dak lekkages moet goed gebeuren. Bij REJA DAK kun je op snelle deskundigheid rekenen. René van Zundert regelt vakmannen, materiaal en materieel.

Waterdichte garantie

In 25 jaren hebben de activiteiten van REJA DAK zich uitgebreid. Het accent ligt op bitumineuze dakbedekkingen. René van Zundert: “Als een klant vraagt of je ook een dakkapel kunt plaatsen, het dak isoleren, kunststofkozijnen plaatsen, een uitbouw verzorgen en de terrasoverkapping kunt doen, dan doen wij dat. Bij investering in een dak hoort garantie. Natuurlijk doet REJA DAK dat. Geen smoesjes. Met de 10-jarige garantie van REJA DAK zit je gegarandeerd droog. Materialen, als dat nodig is berekeningen en speciale technische adviezen, komen van producent Iko uit Moerdijk. Die samenwerking met Iko kan, omdat René van Zundert vakkundig werkt. 

“Wanneer komt u?”

René: “Als het moet komen wij ’s avonds en ook ’s zaterdags.” De normale gang van zaken is dat REJA DAK de situatie snel opneemt. Dan wordt een gespecificeerde offerte gemaakt, die wordt besproken en toegelicht. Vervolgens wordt op de afgesproken dag begonnen met de werkzaamheden. Het bedrijfsadres van REJA DAK is sinds enkele jaren in Kaatsheuvel. Geen nood: bedrijfsauto’s van REJA DAK zijn het vaakst te zien in Etten-Leur en regio.

REJA DAK Dakbedekkingen
Monseigneur Volkerstraat 45, 5171 JM Kaatsheuvel
info@rejadak.nl, 06-53725890 www.rejadak.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief