JazzO'leans podium Jazzclub Etten-Leur.
JazzO'leans podium Jazzclub Etten-Leur. Foto: Willem Klaassen

Terrasconcert JazzO’leans

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op zondag 1 mei verzorgt de Etten-Leurse jazzformatie JazzO’leans een terrasconcert bij lunch café ’t Boomke aan de Ettenseweg 52 in Rijsbergen.

Het orkest repeteert wekelijks bij deze uitspanning en brengt, inmiddels traditioneel, een gratis toegankelijke middag oude stijl jazz ten gehore. Het orkest heeft er veel zin in en blaakt van energie om weer volledig aan te gang te gaan. JazzO’leans is een oude stijl jazzformatie met als basis New Orleans Jazz, maar schroomt niet om ook nummers uit andere stromingen van de klassieke jazz te spelen, zodat een afwisselend en gezellig programma ontstaat. Uiteraard is iedereen van harte welkom bij dit concert. Er wordt gespeeld van 14.00 tot 17.00 uur en zoals boven vermeld is de toegang gratis. JazzO’leans hoopt op veel muziekliefhebbers deze middag en kijkt uit naar hun eerste officiële optreden dit jaar.

Het orkest bestaat uit: Rob Roldaan, piano, banjo en muzikaal leider; Frits v.d. Horst, trombone; Ron Schoenmaker, sopraansax; Berry Rijnen, cornet en vocals; Cees v. Sundert, sousafoon; Peter v. Deursen, basedrum; Dick Verwijk, washboard en snaredrum; Frans v.d. Straten, banjo.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief