"De Achtertuin" Foto: Lian Baremans

Een nieuw seizoen vol activiteiten in ‘De Achtertuin’

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen periode is er weer hard gewerkt om de tuin nog mooier en toegankelijker te maken voor onze doelgroepen, maar ook voor andere belangstellenden.

Vanaf 3 mei tot en met 11 oktober zijn we weer iedere dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur geopend. Op deze middag is iedereen welkom. Iedereen mag vrijblijvend langskomen om in onze tuin te genieten van al wat groeit en bloeit. Ook als u een praatje wilt maken, bent u bij ons op het juiste adres. Onze gastvrouwen ontvangen u graag. Er is gelegenheid om een gezelschapsspelletje/oudhollands spel te spelen, een partijtje jeu-de-boule, bij de Mariagrot een kaarsje aansteken of lekker even helemaal niets en genieten van de tuin. Bij minder mooi weer is het in de overdekte tuinkamer ook erg gezellig vertoeven. Vooraf opgeven is niet nodig. We vragen een kleine vergoeding voor koffie/thee wat we gebruiken voor het onderhoud van de tuin. Daarnaast organiseren wij het hele seizoen verschillende activiteiten voor onze doelgroepen. Onze gasten zijn o.a. ouderen, mensen met dementie, eenzame mensen en mensen met een beperking. Ook groepen zijn welkom en kunnen op afspraak gebruik maken van de gezellige tuin.

Onze activiteiten worden de media bekend gemaakt. Op 15 mei organiseren we rikken/jokeren. Info Kees Broks 06-47868384.

Ingang via de rijpad links naast het woonhuis (de tuin is rolstoel vriendelijk). Wij hopen u te ontmoeten in onze gezellige tuin. ‘De Achtertuin’, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. Info: Lian Baremans, tel. 06-46586487, contact@de-achtertuin.info, http://www.de-achtertuin.info, FB @deachtertuinetten-Leur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief