Groepsfoto clinic OldStars.
Groepsfoto clinic OldStars. Foto: Peter van de Wijngaard

Kick-off kennismaking OldStars (walking tennis) groot succes

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - De speciale kick-off kennismaking met OldStars (walking) tennis was een groot succes! Met ruim 60 deelnemers, de gemeente, buurtcoaches, collega-tennisclubs, sponsors en de vele toeschouwers kon deze zonovergoten dag niet meer stuk.

Ook Tom Okker “The Flying Dutchman” was aanwezig op woensdag 20 april jl. Hij was onder de indruk van het grote aantal deelnemers en de goede organisatie van deze clinic. De aftrap werd verzorgd door Tom Okker, onze wethouder Kees van Aert en de oudste deelneemster Jeanne Graumans (83 jaar).

Het was niet alleen langzaam tennissen geblazen. Iedereen kon meedoen op zijn of haar eigen niveau, volgens de trainers Bart en Rob die het programma openden met een gezamenlijke dans op de muziek van Andre Hazes jr “Leef”. Deze warming-up zorgde meteen voor een goede sfeer.

Diverse oefeningen volgden, zowel individueel als in tweetallen , geheugentrainingen ,spelletjes met en zonder racket, met en zonder bal . Iedereen had er duidelijk plezier in . Er werd gelachen en bewogen. Deze vorm van les krijgen sprak veel mensen aan. Beleven en Geloven!

De les duurde anderhalf uur en de tijd vloog om. Na de clinic werd een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers, waarna een heerlijke gratis lunch werd geserveerd door de barcommissie van TC Etten. Deze lunch stond in het teken van gezonde voeding.

Komende periode

De komende weken zullen zowel op woensdag als donderdag de vervolglessen worden gegeven door Rob en Bart. De belangstelling is groot maar er is altijd nog plaats voor mensen die willen aansluiten. Wil je een gratis proefles, schrijf je dan in op tennisclubetten@hotmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief