Bingo in volle gang bij Internos
Bingo in volle gang bij Internos Foto: Simone van Broek

Geslaagde bingo-middag bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Maar liefst 55 enthousiaste kinderen en mega veel mooie prijzen. Dat waren de ingrediënten voor een gezellige bingo middag in de kantine! Samen met broertjes, zusjes, papa’s, mama’s en een opa was iedereen druk in de weer met alle getallen. Wat was het af en toe spannend. Want sommigen zaten steeds te wachten op dat ene cijfertje. Geluk en pech, het kwam deze middag allemaal voorbij.

Er werden zelfs door JO13 leden prijzen geschonken aan JO7 leden. Zo tof! Ook de kinderen die geen prijs hadden gingen niet met lege handen naar huis. Zij mochten aan het einde van de middag een klein prijsje uitkiezen. Dank je wel voor alle bijdragen van onze sponsoren die zorgden voor o.a. bioscoopkaartjes, ijsbonnen, cadeaubonnen voor de Gamehal, Jamin, pizza’s, kapsalon, voetbal shirt en een retro NAC shirt. En niet te vergeten een nieuw trainingspak van Internos. Het is maar een kleine greep uit de overvloed aan prijzen die gewonnen kon worden. We kunnen terugkijken op gezellige bingomiddag. We hopen dat jullie allemaal na de zomervakantie weer met ons mee komen bingoën.

Informatieavond damesvoetbal 7x7

Op maandag 23 mei om 20.00 uur zal er in de kantine van vv Internos een informatiebijeenkomst zijn over het starten van damesvoetbal 7x7. Ben jij enthousiast en wil je misschien ook aansluiten? Kom dan gerust langs. Iedereen is van harte welkom! Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met tc@vvinternos.nl

Kennis maken met voetbal

Kom jij uit het geboorte jaar 2016 of eerder en wil jij graag kennismaken met voetbal en volgend seizoen schitteren op de grasvelden? Schrijf je dan in bij vv Internos en kom dit seizoen nog proeftrainingen doen bij de voetbalspeeltuin of bij de overige jeugdteams van Internos en jij kan degene zijn die wij volgende seizoen zien schitteren op de voetbalvelden. Op woensdag en op zaterdagochtend ben je van harte welkom! U kunt contact opnemen via: jeugdzaken@vvinternos.nl

Internos wint ruim en blijft op kampioenskoers

Internos won ruim in Welberg en met nog maar 4 wedstrijden te gaan is het vizier nog steeds op plek 1 en directe promotie gericht. De beslissing gaat waarschijnlijk vallen op 28 mei. Dan ontvangt Internos de meest directe concurrent MOC’17. Het devies is gewoon alles winnen en dan kan het niet mis gaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief