Andre Jongmans ving de meeste vissen tijdens de koppelwedstrijd.
Andre Jongmans ving de meeste vissen tijdens de koppelwedstrijd. Foto: J

Koppelwedstrijd nieuw bij HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zes koppels hebben 14 mei deelgenomen aan de koppelwedstrijd, een nieuw treffen dat aan de wedstrijdkalender van onze vereniging is toegevoegd. 

De vangsten waren niet overweldigend maar zoals bijna altijd zijn er altijd wel enkele deelnemers die boven het maaiveld uitsteken. Dit keer was dat met name Andre Jongmans die in zijn eentje verantwoordelijk was voor de overwinning van het koppel Jongmans Horstmans. Andre ving 12 vissen, goed voor 219 punten. Johan lukte het niet om ook maar een enkele vis te haken. Ook bij het koppel dat op de tweede plaats eindigde, Louis Melisse en Jef Roovers was een visser verantwoordelijk voor de totale vangst. Louis scoorde met acht vissen 151p. Derde werden Cees Maas en Wim van Meer. Cees behaalde 30p dankzij drie vissen. Wim ving zeven vissen die een waarde van 114p vertegenwoordigden. 

Eerste wedstrijd zomeravondcompetitie

Donderdag 19 mei hebben zestien deelnemers de eerste wedstrijd van de zomeravondcompetite gevist. De vangsten waren niet denderend maar toch al beter dan de laatste weken. Ook het gegeven dat het aantal maatvissen groter was dan het aantal ondermaatse is een positief gegeven. Met name Johan Snoeren deed het goed. Hij behaalde in vak B 438p met 23 vissen waarvan zeventien boven de maat. Op plaats twee Cees van Gils met 310p, hij liet Cees Maas achter zich. Cees behaalde 284p. In vak A ging de overwinning naar Andre Jongmans. Andre ving veertien vissen met een waarde van 261p. Johan Hultermans scoorde 187p dankzij tien vissen. Op de derde plaats eindigde Terry van Dijk en Henk Kokke die beiden de competitie starten met 149p. 

De eerstvolgende wedstrijd is op 2 juni, dan wordt de tweede wedstrijd van de zomeravondcompetitie gevist.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief