Kees Jongenelis, Ton Metselaar en Marco Kleijnendorst.
Kees Jongenelis, Ton Metselaar en Marco Kleijnendorst. Foto: Hans van Berkel

Lionsclub doneert nieuwe duofiets met trapondersteuning aan de Linde

Door: Redactie Algemeen

ETTEN-LEUR - Dankzij een donatie van €7.500,- van Lionsclub Etten- Leur heeft Stichting ASE een splinternieuwe duo-fiets met elektrische ondersteuning kunnen aanschaffen.

Stichting ASE beheert wijkgebouw De Linde aan de Wipakker 16 in Etten- Leur en is de Lionsclub zeer erkentelijk voor deze gulle donatie. Voor een toenemend aantal mensen is het maken van een fietstochtje door fysieke en/of psychische beperkingen niet meer mogelijk. Veelal door ouder worden moet, naast al zoveel andere “normale dingen”, ook dat nog ingeleverd worden. De fiets voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en zal vanuit wijkgebouw De Linde steeds gratis voor een dagdeel (van 09.30u tot 12.00u of van 13.30 tot 16.00 u) in bruikleen worden gegeven aan mensen die daarmee een groot plezier gedaan wordt. 

Kent u zo iemand en bent u bereid om als vrijwilliger plaats te nemen achter het stuur, meld u dan telefonisch aan bij De Linde (076-5037069 of 0646801142). De Linde fungeert als vertrek- en aankomstplaats en ook registratie vooraf vindt plaats in De Linde.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief