Team leiders Regio
Team leiders Regio Foto: inneke Hendrikx

Prijzen van de Regio Koersbalcompetitie zijn uitgereikt

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 21 mei vond de prijsuitreiking van de regio koersbalcompetitie plaats bij het Ontmoetingscentrum De Linde. De organisatie, van Koersbal KBO Centrum-Zuid, had voor die dag een mooi programma klaar gezet, om alle leden van de regioteams een leuke middag te bezorgen. 

Als welkom bij binnenkomst was er koffie met koek. Toen iedereen gesetteld was gaf de regio-wedstrijdleider een terugblik over afgelopen seizoen. 

Ondanks de corona, met een onderbreking in januari, was hij tevreden over het verdere verloop van de competitie. Ondanks dat de locaties soms noodgedwongen dicht waren konden de teams hun programma toch op tijd afwerken. 

Spannend tot het laatst

Spanning was er in de gehele competitie. Tot de allerlaatste wedstrijd bleven vier teams met wedstrijdpunten bij elkaar. 

Uiteindelijk was het Prinsenbeek die zich kampioen 2021/2022 mocht noemen met een betere score. 

Centrum-Zuid tweede en de nieuwkomer Wuustwezel mochten de derde prijs in ontvangst nemen. Liesbos knap vierde, Klein Zundert vijfde en Sprundel, winnaar van de aanmoedigingsprijs, zesde. 

De hoogste score individueel was voor Dina van Meer (Prinsenbeek).

Tenslotte werd er om de leden wat op te vrolijken drie rondes bingo gespeeld, hiermee konden zij enkele prijsjes binnen halen. De stemming kwam er pas goed in door een kleine muziekbingo en dat bracht een hint om mee te zingen.  

Tenslotte bedankte de regioleiding de captains voor hun inzet voor de koersbal. Ook voor hun bereidheid om deel te nemen aan de nieuwe competitie 2022/2023, die in september weer van start gaat.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief