Ouders en kinderen Harold van Zundert Stichting na afloop van 'Ons Avondje Circus Harlekino'.
Ouders en kinderen Harold van Zundert Stichting na afloop van 'Ons Avondje Circus Harlekino'. Foto: Lions Etten-Leur

Avondje circus Harlekino aangeboden door Lionsclub Etten-Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Eindelijk, we mochten weer. Gezellig bij elkaar. We waren namelijk uitgenodigd voor een avondje naar Circus Harlekino. Het gezelligste circus van Nederland.

Lionsclub Etten-Leur nodigde voor het 4e jaar stichtingen/organisaties uit om te genieten van een avondje circus. Dat sloegen wij natuurlijk niet af, en hebben direct onze gezinnen uitgenodigd. Bedankt Lionsclub Etten-Leur! Wij zouden de Harold van Zundert Stichting niet zijn als we er geen complete avond van maakten. Dus schakelden wij Donker & Blond in voor een lekker diner. Om 17.30 uur stonden de hamburger, frietjes en snackjes klaar voor onze gezinnen. En wat werd er genoten. Ook maakten we kennis met 2 nieuwe gezinnen; welkom bij de Harold van Zundert Stichting. En daarna op naar het circus.

Wat was het gezellig, spannend en vooral genieten van de leuke circusvoorstelling onder leiding van de jongste ‘circus directeur en spreekstalmeester’ Kevin van Geet: van diabolo tot acrobaten, dancing collie honden, sabel balanceren, Chinese pole acrobaat en een hele grappige clown.

De gezinnen die graag naar het circus wilden, maar niet op deze dag aanwezig konden zijn, hebben van de Harold van Zundert Stichting kaartjes gekregen om op eigen gelegenheid te gaan. Ook zij hebben onwijs genoten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief