Levendige ambiance bij het Aspergefestival
Levendige ambiance bij het Aspergefestival Foto: Huib van Lent

Lions Aspergefestival voor het goede doel

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - De hemel klaarde helemaal op na de zware regenbuien op donderdag 19 mei. Dat gold ook voor de gezichten van de aspergefestivalcommissie van Lionsclub Etten-Leur ‘De Vryeheydt Etten’. Ze waren er klaar voor.

De tuin van restaurant ‘Le Jardin’ in Rucphen was prachtig ingericht om de meer dan 250 gasten te gaan verwennen met heerlijke aspergegerechten. Gilbert Sweep van Aspergeboerderij ‘De Santspuy’, zelf ook lid van de commissie, had weer top kwaliteit aangeleverd. Commissievoorzitter Rijn Broere: “Kijk eens naar de grote opkomst die we weer hebben, de ambiance, muziek verzorgd door ‘Jazznzo’ en natuurlijk ook de mooie opbrengst voor het goede doel!” Dat laatste betrof twee bijzondere sporttoestellen voor cliënten met een geestelijke en lichamelijke beperking van Stichting SOVAK. Jolanda Maris-Schreuders van SOVAK benadrukt hoe belangrijk beweging is voor deze groep. Met deze toestellen kunnen ze sporten vanuit de rolstoel!
Rijn Broere kon met gepaste trots een cheque uitreiken van €7400,- aan George Fassaert, Manager Zorg van SOVAK. George was bijzonder blij met deze royale donatie. Hij gaf aan dat deze sporttoestellen straks bij SOVAK locatie Pottenbakkerstraat op de Leur terecht komen. Het SOVAK motto ‘Zij aan zij’ was volgens hem dan ook geheel van toepassing op de Lions van ‘De Vryeheydt Etten’. We kijken terug op een top avond!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief