Gezellige sfeer tijdens het vrijwilligersdiner.
Gezellige sfeer tijdens het vrijwilligersdiner. Foto: Jack Oomen

Geslaagde vrijwiligersavond KBO-Etten

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Onlangs heeft het bestuur van KBO-Etten, na een gedwongen onderbreking van 2 jaar vanwege corona, de traditionele vrijwilligersavond weer gehouden.

Een honderdtal personen was aanwezig om te genieten van een voortreffelijke maaltijd. Vijf vrijwilligers koken al jaren op deze avond. Na een grondige voorbereiding, toch nog een hele klus: probeer maar eens een goede nasi met alles erop en eraan voor zo’n groot gezelschap te bereiden. Niet alleen de nasi maar ook de soep en het ijs met warme kersen waren een schot in de roos. Koksmuts af voor de 5 kokers.
Het bestuur probeert op deze manier de vrijwilligers met hun partner te bedanken voor het vele werk dat ze gedurende het jaar voor hun activiteitenclub verrichten. Zonder hun inzet kunnen al die activiteiten bij KBO-Etten niet blijven draaien.
Voorzitter Jack Oomen refereerde hier dan ook uitdrukkelijk aan bij zijn dankwoordje aan het slot van de avond die in een geanimeerde sfeer, verliep voor een deel ook te danken aan de troubadour die met zijn uitgebreide repertoire van tafel naar tafel trok.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief